گروه جهادی السابقون

گروه جهادی السابقون

گروه جهادی السابقون گروهی دانشجویی با هدف ارتقا سطح علمی دانش آموزان مناطق کمتر توسعه یافته و قبولی آنها در آزمون سراسری تشکیل شده است. به امید آنکه نیروهای بومی جایگزین حرکت های جهادی گردند.

Google+
آخرین نظرات

محرومیت زدایی، چرا و‌ چگونه؟

| چهارشنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۴، ۰۹:۵۴ ب.ظ

ساخت مدرسه، راه ، ساختمان و مسجد شاید اولین کار هایی باشند که از شنیدن نام فعالیت جهادی به ذهن ما می رسند. همه ی اینها اگرچه مفید اند اما هم از تخصص گروه دانشجویی مثل ما خارج بودند و هم دغدغه های ما برای رفع محرومیت به طور ریشه ای را پاسخ نمی دادند.

آنچه که توجه ما را به خود جلب کرد، نه یک مُسکّن موقتی بلکه تلاش برای رفع محرومیت به شکلی ریشه ای تر بود. روشی که در آن با استفاده از نیروی انسانی و کار بومی مشکل اصلی که نبود زیرساخت برای اشتغال و اشتغال زایی بود رفع شود.

از‌ این ‌رو بود که با تشکیل جهاد آموزشی و برگزاری اردوها و طرح های مختلف آموزشی تلاش می شود موانع تحصیل و قبولی در دانشگاه برای دانش آموزان علاقه مندی که علی رغم تلاش خود در شرایط برابر تحصیلی با دیگر دانش آموزان قرار ندارند رفع شوند.

برگزاری اردوهای آموزشی، پشتیبانی از دانش آموزان ، ساخت مدرسه و ارسال کتب کمک آموزشی از راه هایی است که برای رسیدن به این هدف انتخاب شده اند.

اما همین ها هم دغدغه های رفع ریشه ای محرومیت را به طور کامل پاسخ نمی دهند، هر چند در مرحله اول با قبولی دانش آموزان موفق منطقه در دانشگاه های مطرح مشکل کمبود نیروی انسانی بومی برای تدریس در مدارس منطقه رفع می شود، اما نیاز است فارغ التحصیلان دانشگاه و همچنین مسولین بومی توجه ویژه ای به فرصت ها و استعدادهای موجود برای اشتغال زایی داشته باشند.

شاید کمی بلند پروازانه به نظر برسد اما امیدواریم با ادامه جهاد آموزشی هم نیاز به نیروی انسانی برطرف شود و هم با گسترش فرهنگ کارآفرینی و خودکفایی، اشتغال سالم و پایدار و در نتیجه آن کشوری آباد تر داشته باشیم.

نظرات  (۲)

  • امین مزینانی
  • البته منظور از فرهنگ در شکلی که به آن اشاره فرمودید، نه معنی عام آن و یا تمدن یک جامعه بلکه اشاره به گسترش فرهنگ فعالیت های جهادی و کارآفرینی بود.
    بی فرهنگی به لحاظ اجتماعی خود نوعی فرهنگ است پس عدم وجود تمدن و یا عدم آگاهی کامل از آن دلیل بر  بی فرهنگ بودن یک جامعه اقلیت و یا یک قوم نیست پس شایسته است به جای استفاده از لفظ بی فرهنگی و یا آموزش فرهنگ از واژه تمدن و تمدن پذیری استفاده نماییم

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی